L’Oficina d’Atenció a la Dona engega un taller d’informàtica i noves tecnologies

Les classes es faran a la Casa de la Vila i es repartiran en 10 sessions

L’Oficina d’Atenció a la Dona posa en marxa un taller destinat a promoure l’ús de la informàtica i les noves tecnologies entre les dones. Les classes es faran de 4 a 6 de la tarda a la Casa de la Vila i es repartiran en 10 sessions al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre. El taller proposa un apropament de les dones al món de la informàtica perquè no se sentin excloses davant l’ús de les noves tecnologies.

El curs té com a objectiu bàsic que les dones es familiaritzin amb l’ordinador i el llenguatge informàtic. El temari inclou coneixements del sistema windons, i programes com el word i el powerpoint. Les participants també aprendran a fer ús d’internet i del correu electrònic. La responsable de l’Oficina d’Atenció a la Dona, Marta Mas, considera que aquest tipus de formació pot ajudar moltes dones a no sentir-se excloses davant l’aplicació de les noves tecnologies.
Les classes sobre el món de la informàtica es destinen a dones que no tinguin coneixement sobre la matèria i es faran de manera fàcil i amena. Marta Mas, de l’Oficina d’Atenció a la Dona, assegura que el nivell és molt bàsic i es pot assolir sense problemes.

Les persones interessades a participar en aquest taller destinat a promoure l’ús de la informàtica i les noves tecnologies entre les dones que es farà durant 10 sessions a la Casa de la Vila es poden posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a la Dona trucant al telèfon 93 565 11 22.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari