Magda Salat: ‘A través de la cuina podem transmetre molts sentiments’

L’Aula MiR tanca la primera activitat del nou curs amb una xerrada de la cuinera montcadenca

La cuinera Magda Salat va fer la xerrada sobre cuina i sentiments al parc de l'Antiga Cerveseria en el marc de l'Aula MiR
Sílvia Alquézar

L’Aula d’Extensió Universitària de Montcada i Reixac va tancar aquest dimarts la primera activitat del nou curs, relacionada amb el món de la cuina, amb una xerrada a càrrec de la cuinera montcadenca Magda Salat, qui va parlar del paper que juguen les emocions en l’elaboració dels plats. L’acte, que es va fer al parc de l’Antiga Cerveseria, va complementar la conferència que va oferir la prestigiosa xef Carme Ruscalleda, amb set estrelles Michelin, el passat 15 de setembre a l’Auditori.

A través de la cuina també podem transmetre molts sentiments. Si ho fem amb amor, ens en sortirà millor”, va manifestar Salat, qui va presentar diferents receptes basades en cinc emocions com el fàstic, la gelosia, la satisfacció, la impaciència i la calma. La ponent va animar les persones assistents, al voltant d’una vuitantena, a aprofitar la situació actual provocada per la pandèmia que ens obliga a reduir la vida social “per apropar-nos a la cuina, atrevir-nos a fer nous plats i descobrir la seva màgia”.

La pròxima cita de l’Aula MiR serà el 14 d’octubre, a l'Auditori Municipal (18h), i tindrà com a protagonista el director de l’Hospital de Sant Pau, el montcadenc Xavier Borràs, qui explicarà com es viu la pandèmia des d’un dels centres hospitalaris més importants de Catalunya. L’Aula Universitària, amb una cinquantena d’associats, s’adreça a persones de més de 50 anys que, a canvi d’una quota trimestral de 20 euros, poden gaudir de conferències, seminaris i classes de diverses temàtiques impartides per titulars de càtedra, professors universitaris i reconeguts professionals i especialistes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari