Maragall reafirma el seu compromís de construir el nou IES M.Miró

El conseller d’Educació ha inaugurat aquesta tarda la segona fase del CEIP Mas Rampinyo

El conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha reafirmat el seu compromís de construir el nou IES Montserrat Miró, però no ha concretat cap data “ja que les decisions econòmiques del govern necessiten el seu temps i  encara més en un moment de crisi com el que estem vivint”. Maragall ha fet aquestes declaracions aquesta tarda durant l’acte d’inauguració del CEIP Mas Rampinyo un cop s’ha completat la segona fase de l’equipament.

 

El passat mes de març es va inaugurar l’edifici que acull les classes d’Educació Infantil i avui s’ha inaugurat l’edifici de Primària que, a més de les aules, inclou un gimnàs-auditori, una pista esportiva i el pati. La nova escola té una capacitat de 450 places i ha suposat una inversió de 5.860.000 euros. Actualment compta amb dos grups de P3 i un de P4 que fan un total de 72 alumnes matriculats i hi treballen cinc mestres. El centre s’anirà omplint paulatinament a mesura que els alumnes passin al curs següent. “El CEIP Mas Rampinyo –ha dit l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC)– és la demostració que el govern municipal treballa amb previsió de futur per tal que els veïns que vagin ocupant les noves vivendes de Mas Duran tinguin garantida una plaça escolar per als seus fills”.

 

La directora del centre, Teresa Salvador, ha manifestat la gran il·lusió dels professorat i els pares “per construir una escola plegats amb l’objectiu de preparar futurs ciutadans lliures i responsables”. Salvador també ha destacat que el curs vinent el centre oferirà tres aules de P-3 per eixugar el dèficit de places de preescolar motivat pel repunt de la natalitat registrat al 2007. L’acte ha comptat amb un nodrida representació de professors de la resta de centres de primària del municipi, a més de la regidora d’Educació, Ana Rivas (PSC), i la Directora de Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Anna Riuró. Després de recòrrer les noves instal·lacions, Maragall ha visitat l’IES Montserrat Miró.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari