Maresma Papers guanya el primer premi local del Concurs d’Aparadors

També han rebut un reconeixement els comerços Flors Laia (2n premi), Maite’s Fruits (3r), Escuder Perruquers (4t) i A&R Estilistes (5è)

La regidora de Comerç, Montse Ribera, amb la propietària de l'establiment Maresma Papers, Montse Maresma
Premsa Ajuntament

L’establiment Maresma Papers, ubicat a Mas Rampinyo, ha guanyat el primer premi local del concurs ‘L’Aparador’ de Nadal que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport dels dotze ajuntaments de la seva demarcació, entre ells, el de Montcada i Reixac. En el marc del certamen, el consistori local ha decidit enguany premiar cinc establiments amb un viatge formatiu a París, per conèixer noves tendències comercials. La resta de reconeixements són aquests: Flors Laia (carrer Clavell), segon premi; Maite’s Fruits (carrer Rosselló), tercer guardó; Escuder Perruquers (Pla d’en Coll), quart premi; i A&R Estilistes (carrer Rosselló), el cinquè reconeixement. Un total de 21 establiments de Montcada i Reixac ha participat en la 46a edició del certamen. “Els comerciants han sabut reflectir molt bé l’esperit nadalenc als aparadors decorats amb materials propis del seu negoci”, ha manifestat la regidora de Comerç, Montse Ribera, qui aquest dimarts, 22 de desembre, ha visitat cada aparador premiat.

 

El primer premi que atorga directament la Cambra, valorat en 500 euros i diploma, ha anat a parar, per segon any consecutiu, a Ferreria Estrada, de Palau solità i Plegamans, i el segon premi, consistent en un estudi de mercat valorat en 325 euros i diploma, ha estat per Copisteria Grafic Disscopi, de Castellar del Vallès. Per segon any consecutiu, enguany també hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic [email protected], abans de l’11 de gener.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari