Marín defensa la seva feina al Parlament

El torero montcadenc assisteix a la comissió que debat la prohibició dels toros a Catalunya

El torero montcadenc Serafín Marín ha defensat al Parlament les curses de braus i ha demanat als diputats que no les prohibeixin: “Com se sentirien vostès si el seu govern prohibís la seva professió?”, va dir dimecres, 17 de març, durant la seva compareixença en la comissió que està debatent la ILP que promou la prohibició dels toreig a Catalunya. “Els demano a tots plegats que recuperem el seny català i prenguin la decisió més adequada”, va dir, tot afegint que “davant del dubte és millor escollir la llibertat i el respecte pels altres que no pas l’enfrontament i la prohibició”.

 

Marín va respondre les preguntes que li van formular diputats dels diferents partits amb representació al Parlament, entre ells, la diputada del PPC i portaveu popular a Montcada, Eva García. La parlamentària va preguntar al torero quina era la imatge que hi havia a l’estranger sobre aquest debat –Marín tot just arribava ahir d’una gira per Veneçuela– i el destre va informar la comissió que “dels cinc dies que he passat allà, tres vaig estar parlant del tema” i va dir que del debat s’ha fet ressò a nivell mundial. “El nostre grup va mostrar el suport incondicional a Marín i li vam expressar que faríem tot el possible per mantenir les curses a Catalunya”, ha indicat García a www.laveu.cat.

 

Des d’altres partits, el diputat socialista David Pérez va aplaudir la intervenció de Marín, mentre que des d’Esquerra, la parlamentària Patrícia Gomà va criticar que el torero “havia qüestionat la legitimitat de la Cambra catalana”. Entre els assistents al debat hi havia l’alcalde montcadenc, César Arrizabalaga (PSC), qui s’ha pronunciat obertament a favor de la tauromàquia.

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari