Mas Duran acull aquest dissabte el Campionat d’Espanya de Drons

La competició no compta amb el suport de l’Ajuntament

Mas Duran acollirà aquest dissabte el Campionat d’Espanya de Drons, organitzat pel Real Aero Club Barcelona Sabadell Aeromodelisme. La prova comptarà amb un total de 19 participants, dels quals els tres primers classificats aconseguiran una plaça per participar l’any vinent al Campionat d’Europa.

La disputa de la competició al Pla de Reixac ha generat queixes per part d’algunes persones que viuen al sector de Mas Duran i de Ripollet, que consideren que els habitatges estan massa a prop del camp de vol, ubicat a uns terrenys propietat de l’Incasòl. “Complim la normativa de l’Agència Espanyola de Seguretat Aèria”, ha comentat el president del club organitzador, Lluís Gaià.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Montcada ha manifestat en un comunicat que l’entitat no disposa de la llicència d’ús de les pistes de ràdio control –està en tràmit– i que, per tant, “no té permís per fer esdeveniments públics o privats en el recinte, una sanció que està tipificada com a greu”. El consistori ha informat que l’Ajuntament ha sol·licitat un informe de compatibilitat urbanística a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per valorar la idoneïtat de l’activitat a la zona. El consistori també ha volgut deixar clar que no té res a veure amb l'organització de l'esdeveniment, en referència al fet que apareix l'escut municipal a la publicitat del torneig.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari