Mas Rampinyo viurà la seva Festa Major del 26 d’abril a l’1 de maig

El programa repeteix el concurs a la millor tapa en què participen diversos bars i restaurants del barri

Ball de bastons a la festa major de Mas Rampinyo de l'any passat
Arxiu/Berta Barcons

Aquest divendres arrenca la Festa Major de Mas Rampinyo 2024, organitzada per la Comissió de festes de La Unió, amb un ampli programa d’activitats culturals, esportives, gastronòmiques i infantils, que també inclou els concursos de balcons i aparadors guarnits i el de la millor tapa de Mas Rampinyo, en què participen diversos establiments.

El programa, que s’allargarà fins a l’1 de maig, presenta algunes novetats respecte edicions anteriors com el canvi d’escenari de la Nit Jove de dissabte, que es trasllada a la pista coberta de l’escola Elvira Cuyàs. La pedalada popular, la classe magistral de ioga i el contacontes infantil es realitzaran al parc de la Llacuna el diumenge al matí; i lescape room infantil, dedicada a la màgia, el dilluns. L’estrena de ‘Els bojos del bisturí’, de Tea345, prevista diumenge a la tarda, s’ha suspès fins a una nova data per raons internes de la companyia.

El programa íntegre es pot consultar al web de l’entitat, on també es poden comprar anticipadament les entrades dels actes de pagament i formalitzar les inscripcions a proves i tornejos.

Deixa un comentari