Més de 600 infants prenen part als Casals d’Estiu de l’Ajuntament

La proposta d’Infància i Joventut es duu a terme a cinc escoles i la de l’IME a la zona esportiva centre i al pavelló Miquel Poblet

Els monitors, disfressats d'indis i vaquers, rebent els nens a l'escola Reixac
Laura Grau

Els cinc centres educatius on la Regidoria d’Infància i Joventut i la FAMPA ofereixen el Casal d’estiu –Reixac, Elvira Cuyàs, Mitja Costa, La Ginesta i Mas Rampinyo– viuran activitats de lleure relacionades amb el salvatge oest nordamericà des d’avui i fins al 20 de juliol. Monitors de l’empresa Més que Lleure disfressats de vaquers i indis han rebut aquest matí els 350 nens i nenes que participaran en l’oferta. Gimcanes, jocs de pistes i tallers de manualitats seran algunes de les activitats que realitzaran els infants. Per combatre la calor, també s’han previst activitats d’aigua. Un dia a la setmana hi haurà excursions i sortida a la piscina.

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) també ha posat en marxa aquest dilluns el Casal d’Estiu, amb la participació de 250 infants. Les activitats tenen lloc a la zona esportiva centre (infantil i primària, de 9 a 13h) i al pavelló Miquel Poblet (alumnes d’ESO, de 9 a 14h). També comencen avui casals d’estiu a entitats com La Unió i a centre privats com l’Escola d’Art La Taca, les acadèmies de dansa Jym’s i Eva Nieto, l’escola d’anglès April i l’escola de música Giravolt.

 

Seccions:

Deixa un comentari