Mòbils amb finalitat solidària

L’Ajuntament dóna 80 terminals a Creu Roja

D'equerra a dreta, Martín, Pérez, Roset i Martínez
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament ha donat aquest divendres una vuitantena de terminals mòbils en desús en el marc de la campanya ‘Dóna el teu mòbil’, impulsada per Creu Roja i la Fundació Entreculturas. A l’acte de lliurament hi ha assistit l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i el regidor de Participació Ciutadana, Jonathan Martín (PSC), el president de l’assemblea local de Creu Roja, Francesc Roset, i gerent de Creu Roja local, César Martínez. El consistori ja va fer una donació en el marc d’aquesta campanya al 2010.

El projecte de les dues organitzacions pretén donar una solució sostenible i pràctica per als telèfons mòbils que ja no es fan servir i els seus components. Els fons que s’obtenen de la reutilització d’aquests aparells es destinen a projectes humanitaris, socials i educatius a favor dels col·lectius i països més desafavorits. Amb la recollida dels aparells també es promou la seva reutilització i el reciclatge, afavorint així la conservació del medi ambient. Per més informació, es pot consultar el web www.donatumovil.org.

La campanya està oberta a tota la ciutadania, que pot lliurar els seus mòbils vells a la consergeria de l’edifici de l’Ajuntament (av. de la Unitat, 6), un dels punts de recollida.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari