Montcada acull els quarts de final del Certamen Nacional Infantil i Juvenil

L’alumna Marta Bueno, de l’escola Reixac, s’ha classificat per a les semifinals en ser la guanyadora de la categoria Grumets Verds

L'alumna Marta Bueno, de l'escola Reixac, va ser la guanyadora dels quarts de final de la categoria Grumets Verds
Sílvia Alquézar

L'Auditori Municipal ha acollit aquest dijous els quarts de final del 13è Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Enciclopedia Catalana. Hi ha participat un total de 39 estudiants dels cicles mitjà i superior de primària i d’ESO de diversos centres educatius de Rubí, Sant Cugat, Sentmenat, Santa Perpètua de Mogoda i Montcada i Reixac. Del municipi, hi han pres part les escoles Reixac i Fedac Montcada i els instituts La Ribera i La Ferreria.  El Centre de Recursos Pedagògics de Montcada, Ripollet i Santa Perpètua, amb seu a Mas Rampinyo, ha coordinat la fase disputada al municipi.

El jurat, format per tres persones de l’àmbit educatiu de la ciutat, ha escollit un guanyador de cada categoria. L'alumna de sisè de l’escola Reixac Marta Bueno s’ha classificat per a les semifinals en la categoria de Grumets Verds –cicle superior de primària–, que es disputaran a Sabadell. Tots els participants han rebut de premi un lot de llibres i un diploma. A l’acte ha assistit una delegació municipal encapçalada per la regidora d’Educació, Jessica Segovia (ICV-EUiA-E), qui ha animat els alumnes a “continuar llegint per aprendre molt”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari