Montcada celebra el Dia de l’Orgull LGTBI amb força activitats

L’acte central tindrà lloc a la plaça de l’Església amb una festa que inclourà el repintat del mural recentment sabotejat

La paret ja està a punt per tornar a fer el mural en defensa de la tolerància i el respecte a la diversitat afectivo-sexual i de gènere
Premsa/Ajuntament
Al maig l'ajuntament va penjar la bandera del col·lectiu LGTBI amb motiu del Dia Mundial contra l'Homofòbia
Montcada se suma a la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Montcada i Reixac commemora aquest dijous el Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals amb una festa per al públic familiar a la plaça de l’Església (18h). Hi haurà activitats infantils com tallers per fer bombolles de sabó, pintacares i globusflèxia. Prèviament, a les 17.30h, joves de Can Tauler repintaran el mural LGTBI del final de carrer Major que va ser objectes d'accions vandàliques per segona vegada aquest mes.

El programa continuarà el 3 de juliol a la Biblioteca Elisenda amb un debat i la presentació del llibre ‘Construccions identitàries. Work in progress’, a càrrec de la seva autora, la fotògrafa Mar C. Llop  (19h). El volum plasma diferents realitats de les persones transgènere. A partir de la seva pròpia experiència de trànsit, l’autora parla des de diferents punts de vista, discursos, sentiments, vivències i cossos. Del 28 de juny al 5 de juliol, la Biblioteca Elisenda també donarà a conèixer les novetats incorporades al fons bibliogràfic dedicat a l’àmbit LGTBI en una exposició.

El 10 de juliol es podrà veure a l’Auditori Municipal el documental ‘En Femme’, a les 18h, i posteriorment, hi haurà un col·loqui. Hi assistirà la seva directora, Alba Barbé. L’audiovisual parla del concepte de ‘crossdressing’.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari