Montcada i Ripollet tindran 500 nous taxis

L’acord preveu l’aplicació immediata

La companyia de taxis que opera a Montcada, Radio Taxi Cerdanyola, ha arribat a un acord amb l’empresa Barnataxigroc per ampliar el servei que dóna a aquestes dues poblacions i a Ripollet. L’acord suposa l’ampliació de la flota amb més de cinc-cents cotxes, fins ara era de 400 vehicles. A partir d’ara, els usuaris podran adreçar-se a una central telefònica que oferirà el servei de taxis les 24 hores durant tots els dies de l’any. Els ciutadans podran fer servir el número habitual de la centraleta, el 93 691 76 00, però també s’incorpora un nou telèfon, el 93 558 11 11.

Els usuaris podran contactar amb qualsevol d’aquests números dos i la trucada es desviarà a un vehicle disponible. Des del Sindicat del Taxi de Catalunya es fa un balanç força positiu d’aquesta ampliació que suposarà una millor resposta i un millor servei de radio taxi per a tots els usuaris de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i del Vallès Occidental. Luis Berbel, del Sindicat del Taxi, ha avançat que molts professionals de la comarca s’estan adherint a aquest acord.

Els taxis que operen al municipi fan tot tipus de serveis, des de viatgers en carretera fins a transports de malalts per mútues o servei de paqueteria, entre d’altres. També s’ofereix la possibilitat de reservar un vehicle amb 24 hores d’antelació. Els taxistes estan promovent el nou telèfon d’atenció i reserves, el 93 558 11 11. Luis Berbel, del Sindicat del Taxi de Catalunya.

El nou servei de taxis incorpora una opció al contestador automàtic del servei per tal que els usuaris habituals no hagin de dir totes les seves dades cada vegada que truquen demanant un taxi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari