Montcada potencia la seva xarxa ciclable amb una pedalada popular contra el canvi climàtic

L’AV de Montcada Nova-Pla d’en Coll ha organitzat aquest diumenge una prova popular que sortirà a les 11h del pavelló Miquel Poblet

La imatge de ciclistes per Montcada és cada vegada més habitual
La imatge de ciclistes per Montcada és cada vegada més habitual

L’AV de Montcada Nova-Pla d’en Coll, amb el suport de l’Ajuntament, organitza diumenge, 2 d’octubre, la 31a pedalada popular i contra el canvi climàtic, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Les persones que vulguin prendre part a l’activitat s’hauran de trobar al pavelló Miquel Poblet, a les 11h, on iniciaran un recorregut de 10,7 quilòmetres, que passarà per Mas Rampinyo, Mas Duran, Montcada Nova, Font Pudenta i Terra Nostra, per finalitzar al mateix punt de sortida.

L’objectiu de la pedalada és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu al vehicle privat. Amb aquesta intenció, el consistori ha construït la xarxa ciclable, un ambiciós projecte amb més de 6 quilòmetres de carrils bici, que vol possibilitar la circulació segura en bicicleta per tot el municipi. La xarxa és el projecte més ambiciós que l’Ajuntament ha finançat a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), valorat en mig milió d’euros.

Deixa un comentari