Montcada recull prop de 7.000 euros per a la Marató solidària de TV3

La Unió, Amics de Reixac i l’AV de Terra Nostra han promogut diferents activitats per contribuir a la investigació de les malaties cardiovasculars

Participants en la Caminada l'any passat que va organitzar Amics de Reixac, amb el suport d'El Cim i l'escola FEDAC, on es van recaptar 7.000 eruos
Pere de Lamo
Un dels grups participants al Festival de dansa de La Unió
Membres de l'AV de Terra Nostra, al fotocol de la Marató

Com cada any, diferents entitats locals s’han implicat en la Marató solidària de TV3. La Unió de Mas Rampinyo ha aconseguit reunir 4.790 euros, sumant les entrades per al festival de dansa organitzat ahir i les vendes de l’artesania del Grup de la Dona de l’entitat.

Amics de Reixac, per la seva banda, van recaptar 1.200 euros amb la Caminada popular fins a Reixac, que va organitzar amb el suport del Cim i en la qual també van participar famílies i alumnes de l’escola Fedac Montcada, a més de les corals Mare de Déu del Turó i Giravolt, que van actuar a l’esplanada de l’església.

Una altra entitat que ha col·laborat enguany en la Marató és l’AV Terra Nostra, que va recollir 900 euros amb la ballada de country que va fer el passat 10 de desembre al Gran Casino.

Deixa un comentari