Alumnes de l’Institut del Teatre representaran la comèdia ‘Venècia Sottovoce’ al Parc Antiga Cerveseria

La recaptació de la taquilla inversa es destinarà a projectes de l’ong Montcada Solidària

Una escena de ‘Venècia Sottovoce’, una peça de la Commedia dell’arte

Alumnes de l’Institut del Teatre representaran l’obra ‘Venècia Sottovoce’ el pròxim diumenge al Parc Antiga Cerveseria de Montcada centre (17.30 h), convidats per Montcada Solidària, que destinarà tota la recaptació de la taquilla inversa als projectes en què col·labora l’associació a l’Afganistan i a Grècia.

Aquesta representació fora dels espais escènics de l’Institut del Teatre respon a una col·laboració altruista per part del centre que s’inclou en el Pla d’Acció Social de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i està vinculada a l’assignatura dedicada a la Commedia dell’arte. L’obra l’ha dirigida el professor de l’ESAD Pepelú Guardiola i la interpreten tretze alumnes, entre els quals hi ha el jove montcadenc Pau Herrero, també vinculat a diferents grups de teatre local.

La Commedia dell’arte és un espectacle coral de diversió i festa, amb un esperit carnavalesc on molts dels personatges van emmascarats, però tot i que les escenes són improvisades sempre hi ha uns personatges fixos que representen diverses classes socials. Els actors barregen elements propis del teatre més clàssic amb el cant, la música, l’esgrima i altres habilitats i tècniques actorals com l’acrobàcia, la veu, el gest, la màscara o el moviment a l’escena.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari