Mostra fotogràfica sobre persones transsexuals referents

L’exposició es pot visitar fins al 8 d’abril al Centre Cívic Can Cuiàs amb motiu de l’efemèride, que se celebra aquest dijous

La mostra de fotografies 'Transgresivas' és una iniciativa de l'entitat Chrysallis
eldiario.es

El Centre Cívic Can Cuiàs s’afegeix al Dia de la Visibilitat Trans, que oficialment és aquest dijous, amb l’exposició ‘Transgresivas’, que es podrà visitar fins al 8 d’abril. La mostra és una producció de l’associació de famílies d’infància i joventut trans Chrysallis que recull informació sobre persones trans significatives per molt diversos motius, amb l’objectiu que d’ampliar l’imaginari col·lectiu i donar a conèixer l’existència de referents positius d’aquest col·lectiu, que han desafiat les normes del cisheteropatriarcat.

L’exposició presenta una biografia i una fotografia de les personalitats trans que han passat a la història de l’activisme per la seva reivindicació en diferents espectres socials, com ara la política, la cultura, l’esport o l’àmbit empresarial, entre d’altres. Segons l’entitat promotora, ‘Transgresivas’ és una exposició viva, amb la intenció de fer-la créixer a mida que es coneguin més casos de persones trans significatives. En aquest sentit, Chrysallis és oberta a qualsevol aportació: [email protected].

Seccions:

Deixa un comentari