Nova biblioteca del CEIP Font Freda

El col·legi públic Font Freda ha inaugurat aquest matí la nova biblioteca del centre, que compta amb un fons catalogat de prop de 2.000 llibres. El projecte de remodelació de la biblioteca ha trigat tres anys en fer-se realitat i per això l’escola ha organitzat avui una jornada especial de celebració. Un parell d’alumnes de […]

El col·legi públic Font Freda ha inaugurat aquest matí la nova biblioteca del centre, que compta amb un fons catalogat de prop de 2.000 llibres. El projecte de remodelació de la biblioteca ha trigat tres anys en fer-se realitat i per això l’escola ha organitzat avui una jornada especial de celebració.
Un parell d’alumnes de totes les classes del Font Freda han participat en un petit muntatge teatral que s’ha organitzat per inaugurar la biblioteca. A més, l’exposició que cada any munta el centre amb la col·laboració de tots els alumnes es dedica al món dels llibres. A l’acte ha assistit la regidora d’Educació, la socialista Ana Rivas. La directora de l’escola, Lluïsa Vera, ha destacat que la nova biblioteca és una vella reivindicació del col·legi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari