Nova campanya de FAAD per esterilitzar animals de companyia

La cinquena edició de ‘Sóc responsable’ estarà vigent des de l’1 de febrer al 30 d’abril. Els propietaris i centres veterinaris han de fer una inscripció prèvia per poder participar-hi

Els propietaris de mascotes tenen l'oportunitat d'esterilitzar-les a un preu més econòmic
SG

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), entitat sense afany de lucre col·laboradora de la Generalitat de Catalunya, engega la cinquena campanya 'Sóc Responsable' per fomentar la identificació i esterilització d'animals de companyia que estarà en vigor des de l'1 de febrer fins al 30 d'abril. Els propietaris d'animals que estiguin interessats en aprofitar-se dels preus promocionals durant aquest període de temps s'han d'inscriure abans del 30 d'abril al web www.socresponsable.org. L'únic requisit és que l'animal estigui identificat amb microxip. La Fundació FAADA, aconsellada per l'Autoritat Catalana de la Competència, ha marcat uns màxims en els preus d'identificació i esterilització. Els centres veterinaris que optin a unir-se a la campanya tenen autonomia per aplicar qualsevol preu per sota d'aquest llindar i també han de fer una inscripció prèvia per poder participar-hi.

La campanya 'Sóc Responsable', que l'any passat va aconseguir 13.709 identificacions i esterilitzacions en tres mesos arreu de Catalunya, s'impulsa amb l'objectiu, segons els responsables de la Fundació FAADA, d'informar a la ciutadania sobre l'obligació legal d'identificar els seus animals i conscienciar sobre els avantatges d'esterilitzar-los per controlar la natalitat i la superpoblació que evitar abandonaments. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari