Oberta la inscripció al taller per a infants de 18 a 36 mesos

L’activitat l’organitza la Regidoria d’Educació a l’Escola Reixac

La Regidora d’Educació ha obert el termini d’inscripció per al taller ‘Anima’t, juga amb ells’ per a pares i mares amb fills entre 18 i 36 mesos, que es tancarà el 13 de gener. Les sessions tindran lloc tots els dimecres des del 15 de gener fins al 2 d’abril, de 17.45 a 19.15h, al gimnàs de l’escola Reixac (Doctor Buxó, sn). El preu del curs és de 50 euros i gaudiran d’un descompte d’un 15% les famílies amb més d’un fill d’inscrit i les que  s’inscriguin a més d’un taller durant el curs. Les places són limitades a 15 famílies aproximadament.

L’activitat ‘Anima’t’ pretén generar un clima distès perquè les famílies prenguin consciència de la importància del joc i la relació amb els pares i mares per al desenvolupament de l’infant. El aquest espai de joc, les famílies obtenen fórmules per relacionar-se amb la canalla d’una manera més creativa i els nens i nenes aprenen a expressar les seves emocions, a dominar el seu cos i avançar en el seu procés d’autonomia i creixement. Cal portar roba còmoda i mitjons per poder descalçar-se.

 

Per tramitar la inscripció, primer s’ha de reservar la plaça trucant al telèfon 935 726 474, enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] o bé anar personalment a la Regidoria d’Educació, situada a l’edifici de l’Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6). Un cop tramitada la reserva, cal fer l’ingrés bancari al compte corrent que s’adjunta a la butlleta d’inscripció, un document que les famílies poden recollir a l’Ajuntament o a d’altres equipaments municipals. No s’ha d’efectuar l’ingrés bancari si no s’ha reservat prèviament la plaça per al taller.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari