Obertes les inscripcions per a la sisena edició de la Pink Run Mir

La cursa-caminada per recollir fons per a la investigació del càncer de mama tindrà lloc el 22 d’octubre

La Pink Run MiR s'ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris del municipi
Arxiu/ Sílvia Alquézar

Ja s’han obert les inscripcions per a la sisena edició de la Pink Run MiR, la cursa-caminada per a la investigació del càncer de mama que organitza l’entitat Sin teta hay paraíso amb el suport de l’Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc el 22 d’octubre. La prova començarà a les 10h i consistirà a recórrer un circuit de 3 km pel Pla d’en Coll, amb l’arribada i la sortida davant del pavelló Miquel Poblet.

La recaptació íntegra de la Pink Run, que s’ha convertit en una de les cites més multitudinàries al municipi, es lliurarà un any més a l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron per als projectes de la detecció del càncer a través de la biòpsia líquida en sang.

Les persones interessades es poden inscriure a través del web de la prova. L’organització vol arribar aquest any a les 2.000 inscripcions. A l’última edició, la Pink Run va recollir 18.000 euros i va comptar amb la participació de 1.700 persones.

Sucursal

La feina de Sin teta hay paraíso s’expandeix a altres municipis del voltant. Concretament, l’entitat local obrirà una delegació a la localitat de Palau-solità i Plegamans, que coordinarà la montcadenca Sandra Díaz, que ara viu en aquesta població. L’objectiu és promoure iniciatives similars com la cursa-caminada per recollir diners per a la investigació de la malaltia. “Ara estem encara a les beceroles, però la idea és tenir presència amb diverses activitats al llarg de tot l’any. Enguany, però, ja no arribem a temps per organitzar una pink-run, però de cara al 2024, ho intentarem”, ha comentat Díaz.

Ara estem encara a les beceroles, però la idea és tenir presència amb diverses activitats al llarg de tot l’any. Enguany, però, ja no arribem a temps per organitzar una pink-run, però de cara al 2024, ho intentarem

Sandra Díaz

Deixa un comentari