Participació Ciutadana organitza un nou taller de pàgines web per entitats

Les entitats tindran a la seva disposició un servei de tutoria al Consistori tots els dimecres.

La Regidoria de Participació Ciutadana organitza els mesos d’octubre i novembre un taller de pàgines web adreçat a les entitats del municipi que encara no formen part del portal associatiu de l’Ajuntament al web montcada.cat. Actualment ja hi ha una cinquantena d’entitats que presenten la seva pàgina a través del portal del consistori i fan servir aquest canal per donar informació als seus associats i a la població en general.
El portal d’entitats és un espai virtual de trobada i comunicació entre les associacions, grups, persones i iniciatives socials del municipi al qual s’accedeix des del web municipal www.montcada.cat. És una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu donar suport al moviment associatiu local.
Al portal es pot trobar un directori de totes les associacions de Montcada organitzades segons el tipus d’activitats que duen a terme. En el cas de les que tenen web pròpia, hi ha un enllaç amb la seva pàgina. També hi ha diversos apartats com serveis, agenda, notícies relacionades amb el món associatiu, recursos i un espai d’opinió sobre el portal i els seus continguts. Una cinquantena d’entitats han ubicat la seva web al portal, però encara n’hi ha moltes que no ho han fet. Per aquest motiu, des de Participació Ciutadana ofereix un taller de formació sobre pàgines web destinat a donar el suport necessari a les entitats.
El Consistori organitza periòdicament cursos de formació gratuïts perquè les entitats que no tenen web aprenguin a dissenyar la seva i a mantenir-la actualitzada. Les classes de pàgines web es faran els dies 18 i 25 d’octubre i el 8, 15 i 22 de novembre a la sala de formació de l’Ajuntament, de 7 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre. A banda, tots els dimecres a la tarda, a partir del 24 d’octubre, les entitats que formen part del portal tenen a la seva disposició un servei de tutoria a la sala de formació del Consistori. Les persones interessades a fer el taller de pàgines web per a entitats s’han d’adreçar a la Regidoria de Participació Ciutadana, bé per correu electrònic a l’adreça [email protected] o al telèfon 93 572 64 74.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari