Participació local a una jornada de debat a Manresa sobre els plans educatius

La regidora delegada del PEC, M. Teresa Gallego (PSC) i dues tècniques municipals d’Educació i Integració Social han participat avui a Manresa en una trobada organitzada per la Diputació de Barcelona per intercanviar experiències sobre el Projecte Educatiu de Ciutat, el PEC. A la jornada hi han participat localitats que, com Montcada, han engegat el […]

La regidora delegada del PEC, M. Teresa Gallego (PSC) i dues tècniques municipals d’Educació i Integració Social han participat avui a Manresa en una trobada organitzada per la Diputació de Barcelona per intercanviar experiències sobre el Projecte Educatiu de Ciutat, el PEC. A la jornada hi han participat localitats que, com Montcada, han engegat el programa. L’objectiu de la trobada era aprofundir en el desenvolupament dels projectes educatius de ciutat i, més concretament, posar a debat l’acció que vol impulsar la Diputació denominada marca PEC.

Prop de 90 persones, en representació d’una trentena de municipis de la demarcació de Barcelona, han participat a Manresa en la primera edició d’unes jornades d’intercanvi d’experiències de la Xarxa de municipis amb PEC. En el decurs de la jornada, s’ha presentat l’experiència del Projecte Educatiu de Manresa i s’ha sotmès al debat dels assistents la proposta de creació d’una marca que reconegui les activitats d’alt valor educatiu. La intenció de la Diputació de Barcelona és donar protagonisme al treball dels municipis que estan elaborant o desenvolupant un projecte educatiu de ciutat a través de jornades trimestrals que s’aniran fent al territori. En la xarxa hi ha 46 municipis de l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Berguedà, el Garraf, el Maresme, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari