Ple total al concert de Nancys Rubias

L’Espai Poblet també va acollir les actuacions de Lildami, Versión Imposible , Big Mouthers i algunes propostes del MontcadaSons

L’Espai Poblet va ser l’epicentre dels concerts de nit de la Festa Major, amb artistes com el cantant de trap català Lildami, las Nancys Rubias –que van omplir el recinte–, les bandes de versions Big Mouthers i Versión Imposible. Durant el concert de la banda, de la qual forma part el montcadenc Albert Faz, dos músics de La Pegatina van pujar a l’escenari per interpretar plegats alguns temes de la banda més internacional de Montcada i Reixac.

L’altre punt de referència de l’oferta musical va ser el parc Antiga Cerveseria, que va acollir diferents actuacions musicals de migdia o tarda, amb propostes com la cantant jamaicana de jazz Memi Sillah i l’espectacular banda A Contra Blues.

MontcadaSons

El programa va incloure una nova edició del festival Montcada Sons, amb sis propostes de grups i solistes locals, entre els quals hi havia Andrea Díaz, proposta indi de música pop urbana i el guitarrista de flamenc d’Abraham Lojo, que van actuar al parc Antiga Cerveseria. A l’Espai Poblet, van tocar Simm, banda que fa versions de pop-rock espanyol i temes propis; Desenfreno, amb el seu genuí estil de rock, metal, punk i ska; Kilian Noise and Friends of Dark, amb el seu xou rock, i Answer, de hardcore punk.

Etiquetes:

Deixa un comentari