Premi per a una app amb finalitat solidària al concurs Bifrutas de Pascual

El montcadenc Pedro Ligero i els seus socis guanyen una de les beques del mes de novembre, dotada amb 3.000 euros

D'esquerra a dreta, Fran Sánchez, Daniel Martín i Pedro Ligero, els tres components de l'equip de BCN Studio Solutions que ha guanyat la beca de Bifrutas

El montcadenc Pedro Ligero, juntament els seus socis Fran Sánchez i Daniel Martín, de l’empresa BCN Studio Solutions que es dedica al disseny web i el màrqueting digital, ha guanyat una de les beques Bifrutas en el marc del concurs ‘Si te gusta, te gusta’ que organitza el grup Pascual amb l’objectiu de promoure la innovació i l’emprenedoria entre el jovent. Ligero i els seus companys rebran un ajut de 3.000 euros per posar en marxa el projecte One4One, una iniciativa amb una finalitat solidària.

Els joves emprenedors han creat una aplicació per a mòbil a través de la qual els usuaris poden donar o comprar llibres per un euro. Els diners recollits es destinaran a les ong que se sumin al projecte perquè puguin ajudar les persones sense sostre. Ens hem inspirat una mica en les app que venen qualsevol tipus d’article, però nosaltres hem afegit la vessant social. La idea és facilitar aquesta tecnologia a les ong per desenvolupar projectes solidaris”, han comentat els tres impulsors del projecte, qui han fet una crida entre les entitats que estiguin interessades en la iniciativa. El projecte One4One, que va guanyar un dels ajuts del passat mes de novembre, té previst destinar cada 4 euros recaptats amb la venda de llibres a un esmorzar per a una persona en situació de vulnerabilitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari