Premiats els millors treballs de recerca de batxillerat d’aquest curs

El Centre de Recursos va organitzar aquest dimecres el lliurament dels guardons en un acte a l’Auditori Municipal

Les autoritats amb els joves distingits pels seus treballs de recerca de batxillerat
Premsa Ajuntament
L'alcaldessa en funcions, Laura Campos, amb els alumnes de Montcada premiats pels seus treballs de recerca de batxillerat
L'alcalde en funcions de Ripollet amb els joves del seu municipi premiats pels treballs de recerca de batxillerat
L'alcaldessa en funcions de Santa Perpètua i el regidor d'Educació amb els estudiants del seu municipi que han rebut un dels premis de recerca de batxillerat

El Centre de Recursos Pedagògics (CpR) del Vallès Occidental 3, amb el suport dels tres ajuntaments dels municipis que l’integren –Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda– va lliurar ahir dimecres, 29 de maig, els Premis als treballs de recerca d’alumnat de batxillerat del curs 2018-2019. L’acte es va celebrar a l’Auditori Municipal de Montcada i Reixac, en presència dels alcaldes i alcaldesses en funcions de les tres poblacions –Laura Campos (Montcada i Reixac), José María Osuna (Ripollet) i Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda)– i de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera. “El treball de recerca us exigeix curiositat i és molt important tenir-ne, ja que al llarg de la vostra vida el que fareu serà aprendre i si teniu la inquietud d’adquirir coneixements, molt millor; heu d’aprendre a no conformar-vos amb el que es veu a priori i voler saber-ne més”, va expressar Campos, encarregada de presidir enguany l’acte.

El CpR ha reconegut un total de 18 de propostes, dues per cadascun dels centres de secundària participants. De Montcada i Reixac, les alumnes de l’institut Montserrat Miró Maria Hernández i Silvia Corzo han estat premiades pels treballs ‘La fragilitat dels ecosistemes’ i ‘L’existencialisme de Sartre’, respectivament. De l’institut La Ferreria, els reconeixements han estat per Diana Martín, amb ‘The concept of love and marriage in 19th century english literatura’; i Alba García i Arnau Navarro, per ‘Estructures geomètriques a la natura. Una aproximació’. De l’institut La Ribera, Raúl Fidalgo s’ha endut el premi amb ‘Emocions i arts marcials’ i Alba Siles, per ‘La dona i el futbol’. Del col·legi La Salle, els reconeixements han estat per a Cristina Puche, amb ‘Anàlisi comparativa de la velocitat i el fons d’atletisme’, i Marta Chica, amb ‘Anàlisi de la dieta dels infants de 3 a 12 anys de Montcada i Reixac’, un projecte sobre com els afecta el menjar ràpid i els aliments processats i el seu impacte sobre la dieta mediterrània.

A Ripollet, de l’institut Lluís Companys, les propostes reconegudes són ‘El tabac, una droga social a l’adolescència’, de Malika El Guerche; i ‘Els maons de la matèria’, de Younes Akhazzan. De l’institut Can Mas, els premis han estat per a Xavi Altimira i Vicenç Altimira, amb ‘La borsa’; i per a Pau Garró, Oriol Garró i Albert Prieto, amb ‘Smart Mirror’. De l’institut Palau Ausit, Laura Garcia ha estat reconeguda per ‘La reproducció assistida, una forma diferent de crear vida’ i Ariadna Sánchez i Cristian Benítez, per ‘El papel de la mujer en la literatura’. A Santa Perpètua de Mogoda, de l’institut Estela Ibèrica, els premis han estat per a Anna Pleguezuelos, amb ‘Petits herois: lluintant contra la leucèmia’; i Maria García, per ‘A world full of opportunities’. De l’institut Rovira Forns, els reconeixements han estat per a Albert García i Éric Marín, amb ‘Dels primers exèrcits a la nostra policia’; i per a Gerard Fernández, amb ‘El desenvolupament de les al·lèrgies ambientals’.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari