Presentació institucional del projecte Vesta, destinat a dones sense llar

El programa vol atendre una trentena de persones de Montcada, Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià en el termini de tres anys

Laura Campos es va referir en la seva intervenció a l'oportunitat de s¡gnifica Vesta perquè tots els municipis que formen part de l’Eix Besòs treballin conjuntament projectes socials
Premsa Ajuntament
Els representants municipals i del tercer sector, durant l'acte de presentació del projecte Vesta

Montcada i Reixac i altres municipis de l’Eix Besòs  –Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs–, conjuntament  amb el Consorci del Besòs, Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Formació i Treball, Fundació Mambré i Sant Joan de Déu-Serveis Socials impulsen el projecte pilot Vesta, d’acompanyament a dones sense llar amb fills i filles a càrrec. L’alcaldessa, Laura Campos, ha participat aquest dimarts, juntament amb els altres representants de les administracions locals i de les entitats del tercer sector, en la presentació pública del projecte a les instal·lacions del Consorci del Besòs, ubicades a Sant Adrià.

“Gràcies al suport de les administracions locals i entitats del tercer sector es realitza aquest projecte que vol garantir el dret habitacional i sobretot acompanyar dones en situació de vulnerabilitat”, ha dit campos, tot Campos ha afegint que aquesta iniciativa "és una bona oportunitat per treballar conjuntament tots els municipis que formem part de l’Eix Besòs en àmbits socials, a més dels geogràfics o territorials”.

El programa ofereix a les dones ateses i als seus fills, d'una banda, solució residencial temporal i de l’altra, acompanyament integral, incloent l’àmbit laboral amb disseny i desenvolupament d’itineraris laborals personalitzats, posant en el centre les necessitats i els moments de les persones ateses, acompanyant-les vers la recuperació del seu projecte vital. L’objectiu del projecte Vesta és atendre un total de 30 persones dels quatre municipis en el termini de tres anys. En el cas de Montcada i Reixac es podran atendre un màxim de dues unitats familiars.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari