Queixes dels propietaris dels pisos d’un bloc construït per l’IMPSÒL

L’Ajuntament manifesta el seu suport als veïns i avui traslladarà les queixes a l’organisme

Els propietaris dels pisos de l’IMPSÒL del carrer Sant Jordi, a Mas Duran, han denunciat públicament les deficiències que presenten els seus immobles i especialment les zones comunitàries. L’edifici es troba al costat del parc del Gurugú, a l’entrada a Mas Duran des de la carretera de Ripollet. Es tracta d’un immoble de color verd que es diferencia de la resta de pisos protegits de la promoció de l’IMPSÒL pel seu peculiar disseny. Algunes de les zones comunitàries, com l’entrada o els replans i també els safarejos, són oberts a l’exterior, seguint l’estètica d’un bloc d’apartaments. Fruit d’aquest disseny, el terra de totes les zones comunitàries és també exterior, el que es va servir en piscines públiques i, a més, està tacat de ciment.
La pluja i el fred entren pels espais oberts i han fet malbé els marcs d’algunes portes. Altres aspectes que els veïns denuncien són que el guix del sostre de l’aparcament cau a trossos i que algunes places són tan petites que no és possible introduir un vehicle.

Pel que fa a les dues entrades principals a l’edifici, les portes no són a la part exterior, sinó a l’inici dels replans i això provoca que no hi hagi protecció per impedir que entri la brutícia del carrer i, alhora, genera inseguretat. Aquesta llarga llista de peticions, a les quals se sumen d’altres, ja van ser presentades a l’IMPSÒL fa mesos i aquest organisme es va comprometre a resoldre algunes de les queixes. Malgrat tot, fins a data d’avui no s’ha fet res i això ha motivat que els veïns s’hagin decidit a denunciar el cas públicament.

Les queixes han arribat aquest matí a l’Ajuntament i la resposta de l’administració local ha estat immediata. Segohs ha explicat la regidora d’Habitatde, Eva Gonzalo (PSC), aquesta mateixa tarda el president de l’Àrea de Política Territorial, Jordi Climent (PSC) farà arribar personalment les reclamacions dels veïns a l’IMPSÒL. Gonzalo, que té previst reunir-se amb representants dels afectats, ha assegurat que el Consistori els donarà suport i no els deixarà sols davant d’aquesta problemàtica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari