Reunió informativa sobre el projecte ‘Vacances en pau’

Es farà dijous a la Casa de la Vila per donar a conèixer la iniciativa d’acolliment en famílies locals d’infants sahrauís durant l’estiu

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació organitza aquest dijous (18.30h) una sessió informativa a la Casa de la Vila per donar a conèixer el projecte ‘Vacances en pau’, impulsat per la Delegació del Front Polisari a Catalunya amb el suport d’entitats solidàries, organismes i ajuntaments. La iniciativa consisteix en què famílies de Montcada acullin infants d’entre 9 i 12 anys dels campaments sahrauís durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament es reincorpora enguany al projecte, al qual ja havia participat amb anterioritat entre els anys 1995 i 2005, perquè considera que és una bona iniciativa per sensibilitzar la població sobre el conflicte sahrauí, alhora que es dóna una oportunitat als infants per viatjar, viure noves experiències i tenir un seguiment mèdic adequat. El consistori busca famílies que vulguin acollir algun infant que, en el cas de Montcada, seran 4 els que passaran l’estiu al municipi.

Seccions:

Deixa un comentari