S’ajornen els actes de divendres davant la previsió de pluges

La caminada, el berenar saludable, la lectura del manifest i l’exhibició de country es faran un altre dia encara per determinar

La caminada popular sempre atrau força participació
Arxiu/Laura Grau
La Caminada Intergeneracional a Mas Duran és oberta a tota la població

 


La Regidoria de Participació Ciutadana ha decidit anular la celebració de l’acte central del Dia de la Gent Gran, que hauria de tenir lloc demà divendres, 4 d’octubre, a la tarda, per la previsió de mal temps i fortes pluges. Una de les principals activitats del programa de demà era una caminada per un dels circuits de salut de la ciutat i davant la previsió meteorològica, s’ha decidit cancel·lar els actes, que també consistien en un berenar saludable, la lectura d’un manifest elaborat per les tres associacions de gent gran del municipi –Gent Gran de Montcada i Reixac, Gent Gran Activa i la del Casal de la Mina– i una actuació del grup Ripollet Country. L’Ajuntament ha de decidir ara si organitza la celebració en una altra data o la fa coincidir amb la festa de la gent gran que té lloc cada final d’any.

 

D’altra banda, amb motiu del Dia de la Gent Gran, representants de les tres associacions van participar a un programa especial de Montcada Ràdio (104.6 FM), ‘El Mirador’, durant el qual van parlar sobre la necessitat que aquest col·lecti es doti de més recursos per disposar d’una vellesa activa, a la vegada que van debatre sobre el seu paper en l’actualitat arran la crisi econòmica. L’espai, que es va emetre el dia oficial de l’efemèride, l’1 d’octubre, es pot escoltar i descarregar per mitjà del servei ‘Ràdio a la carta’ allotjat al web de l’emissora municipal, www.montcadaradio.com.

 

Seccions:

Deixa un comentari