Sara Martín obté una menció en ser una de les millors notes de Catalunya

L’alumna de l’INS La Ferreria ha tret un 9,63

Sara Martín es vol dedicar a la investigació
S. Martín

L’estudiant Sara Martín Bolívar, de l’INS La Ferreria, ha obtingut una de les millors notes de Catalunya per accedir a la universitat, amb una mitjana d’un 9’63 entre els exàmens de selectivitat (9’3) i el seu expedient acadèmic (9’86). L’alumna es troba entre els 219 estudiants que seran guardonats pels seus resultats el 25 de juliol en una cerimònia que se celebrarà al Palau de Congressos de Catalunya. “Em vaig posar molt contenta quan vaig saber la nota”, ha dit Martín, qui reconeix que ha estudiant “bastant” durant tot el curs per preparar la selectivitat.

 

La jove es matricularà a la carrera de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, on l’any passat ja va ser una de les poques alumnes escollides per fer una estada al Departament de Genètica i Microbiologia, que li va servir per dur a terme el seu treball de recerca sobre els antibiòtics. “M’agradaria ser investigadora, m’interessa molt tot el relacionat amb la neurologia”, ha dit Martín, qui afirma que té assumit que, en un futur, haurà de marxar a l’estranger “perquè aquíno s’inverteix en investigació”.

 

El 96’4% dels alumnes de Montcada i Reixac que van fer les proves de selectivitat han aprovat. Es van presentar 114 estudiants: 27 de l’INS La Ferreria (15 de cicles formatius i 12 de batxillerat), 22 de l’INS Montserrat Miró, 5 de l’INS La Ribera i 60 de La Salle, amb només un suspès a cada centre. La millor nota d’accés a la universitat a La Salle ha esat del 8’9; al Montserrat Miró, del 8’7; i a la Ribera, del 7’17.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari