Sense notícies d’Antonio Frías

Un centenar de voluntaris participen en la batuda feta l’1 de maig per la Serralada de Marina

Antonio té 78 anys i podria estar desorientat
Mossos d’Esquadra

Passen els dies i no hi ha cap pista sobre què li pot haver passat a Antonio Frías. L’home, de 78 anys, va sortir de casa del seu fill, a Pla d’en Coll, per anar a fer un tomb per Montcada el passat 23 d’abril i ja no va tornar. La família viu amb preocupació la falta de notícies, tenint en compte que l’home començava a tenir problemes cognitius i estava pendent de proves mèdiques.

Les tasques de recerca no s’han abandonat, tot i que s’han reduït els efectius. El passat 1 de maig es va fer la darrera batuda, amb la participació d’un centenar de voluntaris, coordinats per la Policia Local i Bombers, a més de personal de Protecció Civil i ADF per la Serralada de Marina, des de Montcada fins a Santa Coloma de Gramenet, lloc on viu Antonio Frías amb la seva dona.

En el moment de la desaparició, vestia jaqueta i pantalons foscos, sabates marrons, camisa de quadres de color blau, una armilla grisa, gorra texana i ulleres. Els telèfons de contacte per donar avís en cas de localització són el 112, o bé, el de la Policia Local, al 935 752 177.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari