Sergio Mármol participa a la Marató de Barcelona

El jove va prendre part a la cursa gràcies a la iniciativa del montcadenc Noël Moraleda, que va portar Sergio amb una cadira de rodes cedida per una empresa

Sergio Mármol, al centre de la imatge, acompanyat de la seva mare, Eva Hernando, i Noël Moraleda en el moment de creuar la meta a la Marató de Barcelona
NM

El jove Sergio Mármol, amb greus seqüeles físiques arran de la brutal pallissa que varebre a la sortida d’una discoteca fa tres anys, va participar el 10 de març a la cursa gràcies a la iniciativa del montcadenc Noël Moraleda, amic de la família des de la infantesa, que va completar els 42.195 metres de la prova portant Sergio amb una cadira de rodes cedida per l'empresa Ilunion Salud. Moraleda va comptar amb col·laboració d’una desena de persones que li van fer diversos relleus al llarg del recorregut. El moment més emotiu de la cursa va ser l’arribada a la meta, ja que Sergio va recórrer els últims cinc metres caminant amb l’ajut de la seva mare, Eva Hernando, i de Moraleda. “Va ser un moment molt emocionant. Sergio no vol parar de lluitar per la seva recuperació. Ens dona una gran lliçó de vida”, ha manifestat Moraleda, que va finalitzar la marató a la posició 11.995 d’un total de 18.000 inscrits, amb un temps de 4 hores, 41 minuts i 23 segons.