Serveis Socials va oferir 47.000 euros en ajuts a l’escolarització al curs 2007-2008

Les sol·licituds per al curs vinent es poden demanar fins demà, a la Casa de la Vila

Durant aquest curs escolar més de 300 famílies del municipi s’han beneficiat dels ajuts a l’escolarització per a llibres, material escolar i excursions que gestiona la Regidoria de Serveis Socials. En total, el departament ha distribuït més de 47.000 euros amb una repercussió mitjana de 92 euros per alumne i 149 euros per família. Justament fins demà el Consistori mantindrà obert el termini per sol·licitar aquests ajuts cara al curs vinent. Poden demanar les subvencions totes les famílies amb fills des de p3 fins a quart d’ESO que compleixin amb els requisits econòmics i de documentació exigits.

Els barris de Can Sant Joan, La Ribera i Montcada continuen sent els que tenen més nombre d’ajuts assignats i, per escoles, el CEIPs El Viver Reixac i el Turó són les que compten amb més alumnes becats, segons dades de la memòria de Serveis Socials corresponents al curs actual.
L’Ajuntament ha otorgat ajuts a l’escolarització a pràcticament un 16% dels alumnes que assisteixen a l’escola pública mentre que als centres concertats el percentatge ha estat del 2%.

El tècnic municipal de Serveis Socials, Albert Arévalo, també ha explicat que els ajuts a l’escolarització que atorga Serveis Socials són compatibles amb altres beques, com ara les de menjador que atorga el Consell Comarcal o les de llibres que dóna el Ministeri d’Educació.

Recordem que demà, 22 de maig, acaba el termini per sol·licitar a Serveis Socials les ajudes a l’escolarització per al curs vinent. La documentació s’ha de lliurar a la Casa de la Vila de dos quarts d’onze del matí a una del migdia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari