Sheila passa a les semificals de Misión Eurovisión

Sheila Rodríguez és ja semifinalista del programa de Televisió Espanyola Misión Eurovisión, que escull el representant espanyol al Festival de la cançó europeu. La montcadenca va passar ahir la primera prova de foc, quedant entre els cinc millors classificats de la gal•la debut. La montcadenca va actuar en sisena posició i va encisar el públic […]

Sheila Rodríguez és ja semifinalista del programa de Televisió Espanyola Misión Eurovisión, que escull el representant espanyol al Festival de la cançó europeu. La montcadenca va passar ahir la primera prova de foc, quedant entre els cinc millors classificats de la gal•la debut.
La montcadenca va actuar en sisena posició i va encisar el públic amb el tema Woman in love, de Barbra Straisand. En les votacions, que es fan per comunitats autònomes amb un sistema semblant al que es fa servir en Eurovisió, totes les comunitats excepte Madrid van votar l’artista local, que va obtenir 79 punts i quedant en setena posició. Va ser el jurat, però, el que va decidir que Sheila continués al programa. La semifinal tindrà lloc el dia 6 de febrer. L’artista local s’ha mostrat molt sorpresa per la decisió del jurat i assegura que encara no s’ho acaba de creure.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari