‘Sin teta hay Paraíso’ organitza una caminada solidària per la llera del Ripoll aquest dissabte

El Cim col·labora en la sortida, que té com punt de trobada la plaça Lluís Companys (10h)

Una família posa globus roses a la passarel·la de la Salle, responent a la crida del grup Sin teta hay paraíso, amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de mama
Laura Grau
L'any passat Sin Teta va organitzar una penjada de globus solidària a la passarel·la de La Salle

L’entitat ‘Sin teta hay paraíso’ organitza aquest mes d’octubre un ampli programa d’activitats per celebrar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que es commemora el dia 19. El programa començarà aquest dissabte 10 d'octubre amb una caminada per la llera del Ripoll, que compta amb la col·laboració del Centre Excursionista El Cim. L’excursió, apta per a tothom i amb una durada de dues hores, sortirà a les 10h de la plaça Lluís Companys.

L’associació participarà el dia 17 a la Fira del Comerç i de l’Aigua, on disposarà d’una carpa per donar a conèixer l’entitat, que també aprofitarà la jornada per fer una recollida solidària d’oli, que es lliurarà a Cáritas Montcada. Els punts de recollida seran el seu estand del carrer Major, de 10 a 20h; la rambla dels Països Catalans, de 10 a 14h; i davant del supermercat Mercadona d’El Punt, de 10 a 19h. En el marc de la Fira comercial, Sin teta i l’escola de ball Jym’s, amb la col·laboració d’altres escoles de balls de la ciutat, organitzaran la I Marató de zumba contra el càncer de mama, que tindrà lloc de 17.30 a 19h. La inscripció costa 10 euros –inclou una samarreta amb l’eslògan ‘La vida dóna les batalles més difíciles als seus millors soldats’– i es pot fer a les escoles participants –GrisDance, Eva Nieto, Montcada Aqua, Newdance i Jym’s– i al local de Sin teta (Doctor Buxó, 14), els dimarts de 10 a 12h. El mateix dia 17 també es podran fer donacions. Els diners recollits es destinaran als projectes de Sin teta per ajudar les dones afectades de càncer de mama. El programa d’actes clourà el 24 d’octubre amb una exhibició de tai-txí a càrrec de l’Espai Taichí, a les 12h a la plaça de l’Església.

Deixa un comentari