Sin teta recull 1.532 € a la primera Pink Pàdel MiR contra el càncer de mama

El torneig es va disputar el 27 de maig a les instal·lacions del Club Tennis Pàdel de Montcada

Foto de família dels organitzadors de la primera edició de la Pink Pàdel Mir
Lluís Maldonado

L’entitat Sin teta hay paraíso ha recaptat un total de 1.532 euros a la primera edició del torneig Pink Pàdel MiR, organitzat el passat 27 de maig a les instal·lacions del Club Tennis-Pàdel de Montcada, al costat de la carretera de la Roca. Els diners recollits es destinaran a l’organització de la pròxima edició de la cursa-caminada Pink Run MiR contra el càncer de mama, que tindrà lloc el 22 d’octubre. “Estem molt contentes perquè no pensàvem que la resposta seria tan positiva en la primera edició”, ha manifestat Loreto Gutiérrez, de Sin teta, qui ha agraït al club pàdel el seu suport i implicació en la lluita contra aquesta malaltia.

Estem molt contentes perquè no pensàvem que la resposta seria tan positiva en la primera edició

Loreto Gutiérrez, de Sin teta hay paraíso
El torneig de pàdel va comptar amb la participació de 73 parelles
Lluís Maldonado

Activitats

La jornada va consistir en un campionat de pàdel, en el qual van participar més d’una setantena de parelles, una fira amb paradetes d’artesania i serveis, l’actuació musical del duet Borja i Àlex, una màsterclass de relaxació a càrrec d’Olga Beato, de l’Espai Tai-Chi, i una sessió de zumba amb Jesús Claramón, de Montcada Aqua.

Masterclass de zumba a càrrec de Jesús Claramón
FB

“Al llarg de l’any fem altres iniciatives per cobrir les despeses de la cursa i així poder destinar tota la recaptació als projectes de la Vall d’Hebron sobre la investigació del càncer de mama“, ha explicat Manu Muñoz, de Sin teta, qui ha avançat que enguany volen arribar a les 2.000 inscripcions. A l’edició de l’any passat, la Pink Run va recollir 18.000 euros i va comptar amb la participació de 1.700 persones.

Al llarg de l’any fem altres iniciatives per cobrir les despeses de la cursa i així poder destinar tota la recaptació als projectes de la Vall d’Hebron sobre la investigació del càncer de mama

Manu Muñoz, de Sin teta hay paraíso
La competició va tenir lloc al club Tennis Pàdel de Montcada
Lluís Maldonado

Deixa un comentari