S’obre el termini per participar a la Fira de Nadal 2022

Les paradetes de comerços, artesans i entitats s’instal·laran al carrer Major i la plaça de l’Església els dies 17 i 18 de desembre

La Fira de Nadal tindrà lloc al carrer Major i la plaça de l'Església
Arxiu/Laura Grau

La Fira de Nadal de Montcada i Reixac 2022 se celebrarà els dies 17 i 18 de desembre al carrer Major i a la plaça de l’Església (de 10 a 20h, ambdues jornades) i és oberta a comerços, professionals de l’artesania i entitats del municipi. L’objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

Les inscripcions a la Fira es poden fer fins al 12 de desembre com a data límit. La documentació que s’hi ha d’adjuntar es troba a www.montcada.cat, es pot enviar per instància electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Si el tràmit es fa presencial, cal demanar cita prèvia.

L’Ajuntament posa a disposició dels participants una carpa de 3×3 metres, una taula, dues cadires, il·luminació per a cada estand i vigilància nocturna al recinte. Els paradistes hauran de posar a la venda articles orientats a la campanya de Nadal i, en el cas de l’artesania, que sigui de producció pròpia. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme ([email protected]).

Concurs d’aparadors

D’altra banda, a partir del 22 de novembre s’obre el termini perquè els comerços interessats s’apuntin al concurs d’aparadors de Nadal que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell amb el suport dels ajuntaments de la demarcació, entre els quals hi ha Montcada. Per més informació es pot trucar al telèfon 935 648 505 o bé enviar un correu a [email protected]. El concurs lliurarà cinc premis locals als millors aparadors i tres a nivell comarcal entre tots els participants.

Deixa un comentari