Sortejades les places lliures a l’escola bressol municipal

El sorteig de les places de l’Escola Bressol Mitja Costa ha tingut lloc avui a l’edifici de l’Ajuntament. 50 famílies optaven a una de les dotze places que quedaven disponibles, dues per a infants entre 0 i 1 anys i 10 places per a nens i nens entre 1 i 2 anys. La Regidoria d’Educació […]

El sorteig de les places de l’Escola Bressol Mitja Costa ha tingut lloc avui a l’edifici de l’Ajuntament. 50 famílies optaven a una de les dotze places que quedaven disponibles, dues per a infants entre 0 i 1 anys i 10 places per a nens i nens entre 1 i 2 anys.
La Regidoria d’Educació ha sortejat les places entre els pares i mares que tenien els mateixos punts després de revisar les sol·licituds de preinscripció. Els infants que han obtingut plaça directament han estat els que pertanyen a família nombrosa, tenen pocs recursos econòmics o bé pateixen una malaltia. Tampoc no han passat pel sorteig les famílies dels infants entre 2 i 3 anys, perquè no s’ha cobert el total de places disponibles. La regidora d’Educació, la socialista Ana Rivas, ha destacat que el sorteig s’ha fet amb un programa informàtic que ha escollit els adjudicataris de manera totalment aleatòria.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari