Un taller de cançons i jocs de falda obre aquest dimecres el cicle ‘Amb els cinc sentits’

Es tracta d’un espai familiar de relació i joc per a nadons fins a 36 mesos

L'Ajuntament organitza un nou cicle del programa 'Amb els 5 sentits', un espai familiar de relació i joc per a nadons fins a 36 mesos, que arriba a la seva tercera edició. Del 26 de febrer al 17 de juny n'hi ha una desena de propostes, que tindran lloc en dimecres, de 15.30h a 16.30h, a la sala d'expressió corporal de la Casa de la Vila, a excepció de les dues últimes. L'activitat és gratuïta i com les places són limitades, caldrà apuntar-se a cada sessió de forma individual, contactant amb la Regidoria d'Educació.

La primera sessió tindrà lloc aquest dimecres, dia 26, amb cançons i jocs de falda, per a nadons fins a un any, a càrrec de l’equip de la Biblioteca Elisenda, que tornarà el 27 de maig amb contes per a petits (12 a 36 mesos). L’11 de març, l’equip del CAP Les Indianes oferirà una xerrada sobre com evitar accidents i símptomes més freqüents de malalties en infants fins a 1 anys i el 13 de maig, el centre de salut hi tornarà, amb una sessió sobre alimentació per a infants de 12 a 36 mesos.

L’1 d’abril, l’equip del DAPSI oferirà una xerrada sobre la importància de la comunicació i dels contes, per a nadons fins a 36 mesos. El 15 d’abril serà el torn de l’equip de l’Escola Bressol Municipal Font Freda, amb una sessió sobre rebequeries (12 a 36 mesos) i tornarà el 10 de juny amb una sessió de jocs i exploració (12 a 36 mesos) que es farà al Parc Antiga Cerveseria (Montiu, 22). Finalment, el 17 de juny, les famílies aniran a Montcada Aqua (Tarragona, 32), on l'equip de la instal·lació els oferirà 'Aqua nadons'.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari