Un total de 215 persones col·labora a la Marató de Sang, amb 187 donacions i 35 nous donants

La jornada solidària va tenir lloc aquest dilluns a la Casa de la Vila, organitzada pel Banc de Sang

La XVI Marató va registrar un total de 187 donacions
David Perdigón
La Casa de la Vila va acollir, un any més, la Marató de Sang

La XVI Marató de Sang ha comptat amb 215 participants, dels quals 187 van poder donar sang i 28 van ser descartats per diferents motius mèdics. La jornada solidària va tenir lloc aquest dilluns durant tot el dia a la Casa de la Vila, organitzada pel Banc de Sang amb el suport de l’Ajuntament. També hi van col·laborar voluntaris de Creu Roja.

El nombre de donants és inferior a l’any passat, tot i que el balanç del Banc de Sang és positiu perquè “s’ha superat la xifra dels 200 participants i hi ha hagut 35 nous donants”, ha comentat Arnau Maspons, tècnic de promoció del Banc de Sang al Vallès Occidental Est. De cara a reforçar la campanya de Nadal, una època crítica pel que fa a les reserves de sang, l’Ajuntament i el Banc de Sang s’han plantejat fer una campanya especial coincidint amb la Fira de Nadal, que es farà el 14 i 15 de desembre al carrer Major.

La presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, i el regidor de Salut Pública, Oriol Serratusell, tots dos d’ECP, van visitar el personal sanitari del Banc de Sang que va instal·lar la unitat mòbil a la Casa de la Vila. Els edils van animar la ciutadania a participar en la campanya perquè la sang és imprescindible en moltes intervencions quirúrgiques i per curar malalties digestives, l’anèmia o determinants càncers.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari