Una cinquantena de persones participen en el primer viatge de la gent gran

Els participants visitaran durant una setmana les platges andaluses

La segona edició dels viatges de la gent gran, organitzats per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, està a punt de començar. Diumenge sortirà la primera expedició amb destinació a la Costa del Sol. Una cinquantena de persones visitarà durant una setmana les platges andaluses i ciutats com Torremolinos, Antequera o Marbella. En total, set dies de viatge a un preu de 243 euros per persona, amb les excursions facultatives incloses.

Els viatges es duran a terme entre aquest mes i fins l’octubre. El programa inclou 10 viatges: a Costa del Sol, Cantàbria, Navarra, Galícia, Vall d’Aran, Segòvia i Madrid, Castilla y León, Sierra de Cazorla y Córdoba, Almeria i un combinat Alacant – Múrcia. Per aquest últim, encara queden places vacants.

Les persones interessades a participar-hi han d’adreçar-se a l’Ajuntament de Montcada i Reixac, sempre i quan, compleixin els requisits demanats: ser resident al municipi i tenir com a mínim 65 anys, tot i que també hi poden anar els prejubilats i pensionistes, a partir dels 60 anys. Així mateix, es pot viatjar amb la parella, encara que sigui més jove.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari