L’artista ‘drag-king’ Ken Pollet participa a l’acte central del Dia de l’Orgull

La plaça de l’Església acollirà un col·loqui sobre la construcció del gènere i un espectacle de drags-queen i drags-king

Ken Pollet és un referent del món queer i fundador de la Plataforma Queer That

L’acte central de la Diada per l’Alliberament LGTBI+, que es commemora avui, tindrà lloc aquesta tarda a la plaça de l’Església (18.30 h). La primera part consistirà en una conversa-pòdcast sobre ‘Com es forma i es transforma el gènere?’, que conduirà Andrea Díaz i comptarà amb la participació de la tècnica d’Igualtat Ester Conesa, experta en el gènere com a construcció social; la drag-queen montcadenca Chloe Vittu i membres del col·lectiu de drag kings Los Chikazos. A la segona part de l’acte, hi haurà un espectacle amb les drags-queen Chloe Vittu i Alma Afrodita, els drags-king Los Chikazos i Ken Pollet, un referent del món queer i fundador de la Plataforma That Queer.

Documental d’Alba Muñoz

El darrer acte de l’efemèride tindrà lloc dimarts 2 de juliol, a la Casa de la Vila, a les 18.30 h. Es tracta de la presentació i projecció del documental Now You Are a Woman, dirigit per la montcadenca Alba Muñoz. La directora i l’actriu protagonista del documental, Gerald Hayo, participaran en un col·loqui posterior.  

Exposició

La biblioteca Elisenda acull la mostra ‘Activisme LGTBI abans i després d’Stonewall’ fins al 13 de juliol. L’expert en història LGTBI i membre del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG), Leopold Estapé, oferirà una visita guiada per la mostra, a les 18.30 h.

Una de les imatges de l’exposició sobre la lluita del moviment LGTBIQ
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari