Una quarantena d’alumnes del DILTET participa al taller de cuina

Són joves de 3r l’ESO, dels grups de diversificació curricular, dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i l’IE El Viver

Quatre alumnes de l'institut La Ribera mostren el plat que han elaborat al taller de cuina, en el marc del DILTET
Premsa Ajuntament

L’alumnat de tercer d’ESO de diversificació curricular que provenen dels instituts La Ribera, La Ferreria, Montserrat Miró i l’Institut escola El Viver participa aquest trimestre a un taller de cuina, en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET). Hi prenen part 44 joves i en funció dels grups, fan entre 10 i 13 sessions, de dues hores.

En aquest taller, l’alumnat rep nocions d’eines bàsiques de cuina i a cada classe, aprèn a cuinar un plat diferent (primer, segon i postres). A més, els joves faran una formació sobre manipulació d’aliments. El grup d’alumnes d’El Viver també farà dues visites a l’hort comunitari de Mas Duran, on se’ls explicarà el projecte i també faran una introducció a l’agricultura ecològica, a identificar les plantacions, a l’alimentació saludable i al treball hortícola.

Seccions:

Deixa un comentari