Una vintena de famílies participa als espais familiar i nadó de l’EBM Camí del Bosc

L’Ajuntament avança que vol repetir l’experència donada la bona acollida

Una delegació municipal va visitar ahir els espais familiar i nadó a l'EBM Camí del Bosc
Premsa Ajuntament

Els espais familiar i nadó que s’ofereixen a l’Escola Bressol Municipal Camí del Bosc, a Can Cuiàs, estan tenint una bona acollida des que es van posar en marxa el passat mes d’octubre, amb l’assistència d’una vintena de famílies. La llar d’infant va rebre ahir la visita d’una delegació municipal, encapçalda per l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), qui va anunciar que donat el bon funcionament dels serveis “volem repetir l’experiència”.

 

La iniciativa –que des d’aqust curs ofereix la Regidoria d’Educació i la Xarxa d’Escoles Bressol Municipal– està dirigida i dinamitzada per les educadores de la llar d’infants municipal, amb el suport del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (Dapsi). L’espai familiar ofereix a les famílies un espai de relació de petits i grans i un espai per conviure amb altres infants i adults per afavorir el desenvolupament i les capacitats de la canalla, a la vegada que col·labora amb els adults en aquells temes sobre la infància sobre els que tinguin dubtes. Hi poden anar les mares, els pares i també altres membres de la família, com els avis. Aquest servei es realitza els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.45h.

 

L’altre servei, l’espai nadó, es fa els divendres, de 9.30 a 11.30h, i s’adreça a pares i mares amb nadons fins a un any i pretén que els participants gaudeixin d’un lloc acollidor on relacionar-se, jugar i intercanviar experiències sobre el que suposa el naixement d’un bebè. Les persones interessades a participar en algun d’aquests serveis, que són gratuïts per a les famílies, s’han de posar en contacte amb l’Escola Bressol Municipal Camí del Bosc, al telèfon 935 758 093.

Seccions:

Deixa un comentari