Vega Navarro, nova presidenta de Creu Roja a Montcada, Cerdanyola i Ripollet

El seu objectiu durant els pròxims 4 anys és fer front a la vulnerabilitat i els efectes del canvi climàtic

Vega Navarro, en primer terme, amb el nou comitè local de Creu Roja
Creu Roja

La voluntària Vega Navarro, veïna de Cerdanyola, és la nova presidenta de Creu Roja a Montcada, Cerdanyola i Ripollet en substitució de Santiago Morera, que ha ocupat el càrrec des del 2015. La presentació oficial va tenir lloc el passat dilluns en l’acte de nomenament dels diferents responsables de les assemblees locals i comarcals de Barcelona.

Un dels principals objectius de la nova presidenta és fer realitat els eixos estratègics de Creu Roja per als pròxims 4 anys, aprovats en la darrera reunió general per tal de fer front a la creixent demanda social dels col·lectius més vulnerables i als efectes del canvi climàtic. “Per fer-ho possible, vull encapçalar una organització transparent, eficaç i eficient, però sobretot, vull una entitat oberta a tota la ciutadania”, ha comentat Navarro.

Per fer-ho possible, vull encapçalar una organització transparent, eficaç i eficient, però sobretot, vull una entitat oberta a tota la ciutadania

Vega Navarro, presidenta de Creu Roja a Montcada, Cerdanyola i Ripollet

Juntament amb la presidenta, s’ha presentat el nou comitè local, format per voluntariat de les tres poblacions, que es va escollir durant el procés electoral dut a terme el passat hivern.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari