Veredicte i lliurament de premis del cinquè concurs ‘Dones veu a les dones?’

Tindrà lloc aquest dimecres a l’Auditori. L’Ajuntament ha editat una revista amb tots els textos guanyadors de les edicions del certamen

Detall de la portada de fanzine 'Creades de rebel·lió'
Premsa Ajuntament

El veredicte i lliurament de premis de la cinquena edició del concurs de microrelats ‘Dones veu a les dones?’, convocat per l’Ajuntament, tindrà lloc aquest dimecres a l’Auditori Municipal, a les 19.30h. L’acte d’enguany tindrà un caràcter especial perquè es presentarà el fanzine que recull els textos guanyadors de les cinc edicions del certamen. Amb el nom ‘Creadores de rebel·lió’, la publicació recull els textos acompanyats de les il·lustracions de joves del municipi que van participar a un taller d’il·lustració que es va fer a Can Tauler a final del 2018.

L’activitat va anar a càrrec del col·lectiu Umbral 4.3, que col·laborarà també amb l’acte de presentació de la revista, amb l'elaboració d'una il·lustració en directe. ‘Dones veu a les dones?’ es va posar en marxa al 2015, amb l’objectiu de conscienciar sobre els drets de les dones mitjançant la creació literària. En aquesta darrera edició s’han presentat un total de 40 textos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari