Víctor Díaz i Pablo Roldán guanyen el concurs de creacions

El veredicte es va fer públic en el marc de la Setmana Cultural de Can Cuiàs

Pablo Roldán (esquerra) i Víctor Díaz, amb les creacions guanyadores del concurs del 'Fem barri'
Jèssica Celdrà

Les entitats de Can Cuiàs que formen part del programa ‘Fem barri’ –l’AV, el Grup de Dones, la Xarxa d’Intercanvi (Xic), el col·lectiu jove C4, l’associació de comercials, el club Roller (AE Can Cuiàs), el Tennis Taula i l’Esplai Can Cu– i el Centre Cívic van lliurar ahir dimecres, 20 de juny, el premi del concurs de creacions per obtenir una imatge del projecte, que pretén establir una xarxa de col·laboració entre l’equipament i el moviment associatiu del barri.

El guanyador és l’infant Víctor Díaz, amb una imatge que representa un coet amb el nom de totes les associacions implicades en el ‘Fem barri’. Segons l’organització, aquesta imatge simbolitza “com tots plegats ens enlairem cap a un nou model de treball conjunt”. El jurat del certamen va atorgar un altre premi al nen Pablo Roldán per la seva interpretació del moviment associatiu del barri.

Durant els mesos de maig i juny va tenir lloc un concurs de creacions en el qual van participar 19 persones. A partir del dia 29 es posarà en marxa un taller de manualitats per donar forma a la creació guanyadora. El veredicte es va fer públic ahir en el marc de la Setmana Cultural de Can Cuiàs, coincidint amb el lliurament de premis i el final de curs del club Roller.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari