Vint comerciants de Can Sant Joan fan un curs per fer més atractiu el seu local

Les classes tindran lloc tots els dimarts i els dijous fins a mitjan de setembre

La Regidoria de Comerç i Turisme inicia avui les classes d’un curs d’aparadorisme adreçat als professionals de Can Sant Joan. A les sessions es donen nocions sobre paqueteria, retolació i decoració. El titular del departament, Joan Carles Paredes (CiU), ha indicat que “l’objectiu del programa formatiu és que els participants adquireixin coneixements per aplicar-los posteriorment”. Amb aquest curs es preveu que els comerciants tinguin en compte la presentació del seu establiment i dels productes de venda, sobretot de cara a la campanya de Nadal. Vint comerciants de Can Sant Joan s’hi han inscrit al curs.

Les classes comencen avui i s’allargaran fins a mitjan de novembre tots els dimarts i dijous, de 14.30 a 16.30h, a la seu de l’Associació de comerciants del barri, situada a l’hotel d’entitats del carrer Viver. L’empresa encarregada de formar als participants és Focalizza, una consolutoria especialitzada en marqueting i planificació comercial que treballa en el sector des del 2002 i ha col·laborat amb l’Ajuntament en altres projecres. Paredes ha indicat que el contingut del curs dóna claus als comerciants per fer atractius el seu aparador i els seus productes.

Els alumnes que assisteixin a un mínim del 80% de les classes rebran un diploma acreditatiu que certifica la formació realitzada. Per decidir la programació del curs i conèixer quina era la demanda formativa, l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan, instada per la Regidoria de Comerç i Turisme, va fer una enquesta entre els associats. Amb els resultats a la mà, el departament va buscar un curs de deu sessions. Després de fer les classes, es tornarà a fer una enquesta per valorar els resultats i la possibilitat d’impartir-les en una altra ocasió.

D’altra banda, la Regidoria de Comerç i Turisme exposarà del 24 d’octubre al 4 de novembre una mostra de fotografies a l’Auditori, sobre anteriors edicions del Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. A més, aquesta edició del certamen comarcal es presentarà oficialment als comerciants de Montcada amb un acte que tindrà lloc el 8 de novembre a la Casa de les Aigües.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari