Sortejades les 19 places d’aparcament i el traster de promoció pública del carrer Ripoll

Montcada Societat Municipal, SA ha adjudicat aquest migdia, mitjançant sorteig públic celebrat a l’Ajuntament, les 19 places d’aparcament i el traster de l’edifici que construeix al carrer Ripoll, a Montcada Centre. L’acte, presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha comptat amb la participació dels 28 sol·licitants admesos per la Comissió d’adjudicació, que […]

Montcada Societat Municipal, SA ha adjudicat aquest migdia, mitjançant sorteig públic celebrat a l’Ajuntament, les 19 places d’aparcament i el traster de l’edifici que construeix al carrer Ripoll, a Montcada Centre. L’acte, presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha comptat amb la participació dels 28 sol·licitants admesos per la Comissió d’adjudicació, que han fet l’extracció de les paperetes amb les quals s’ha establert el número d’ordre de cada un d’ells a l’hora de triar.

La llista de sol·licitants admesos va quedar configurada el 12 de desembre, en reunió de la Comissió d’adjudicació, que presideix l’alcalde. Aquest llistat va quedar exposat al públic a l’Ajuntament perquè s’hi poguessin presentar al·legacions i, finalment, aquest migdia s’ha fet el sorteig per adjudicar les places d’aparcament i el traster que formen part de l’edifici on també hi ha 12 habitatges de protecció oficial. Aquests pisos es van adjudicar el juny de 2005 mitjançant un sorteig públic i es lliuraran properament als seus propietaris.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari