Tercer intent de desnonament d’una família del municipi

La PAH ha convocat una concentració a les portes del domicili, aquest dimarts, a les 8.30h

El matrimoni afectat, al centre, flanquejat per veïns que els donen suport i mitjans de comunicació
Elisa Díaz i el seu marit, visiblement afectats, després de signar la notificació que la data del desnonament s'ajorna fins al 21 de juny

La tercera ordre de desnonament que pesa sobre la família de la montcadenca Elisa Díaz –portaveu de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de Montcada i Reixac– es farà efectiva demà dimarts, 21 de juny, si la pressió ciutadana no ho impedeix de nou. La PAH ha convocat una concentració minuts abans que arribi la secretària judicial, a les 8.30h, ja que està previst que els representants dels jutjats arribin a casa dels afectats cap a les 9.15h.

La presència d’una vuitantena de persones davant del domicili va impedir el 2 de juny que la família fos desallotjada. A peu de carrer i envoltada pels manifestants, la secretària judicial va notificar oficialment a Díaz i al seu marit que el desnonament s’ajornava fins al 21 de juny, fent constar que la causa d’aquest canvi de data era la impossibilitat d’accedir al pis per la concentració de manifestants i va anunciar que en la pròxima ocasió hi haurà més reforços policials per tal de fer efectiu el desnonament. El primer intent va tenir lloc el 8 de març passat.

Deixa un comentari